Dvije osobe poginule u Doboju i Tomislavgradu

N. T.
Dvije osobe poginule u Doboju i Tomislavgradu

Doboj - Starac, čiji identitet nije utvrđen, te I. Ć. (61) poginuli su u odvojenim nesrećama, tokom vikenda na području Doboja i Tomislavgrada.

Nesreća u kojoj je poginuo neidentifikovani starac desila se juče u 5.40 časova u Trnjanima kod Doboja. U Policijskoj upravi Doboj su kazali da se nesreća desila kada je "reno" kojim je upravljao S. D. naletio na pješaka. Nesreću je prijavio vozač.

- Stradalo lice kod sebe nije imalo nikakve dokumente tako da je u toku utvrđivanje njegovog identiteta i okolnosti nesreće - kazali su u policiji.

Prema nezvaničnim informacijama, postoje sumnje da je stradali ležao na kolovozu kada je na njega naletjelo vozilo.

-  Još nije poznato da li je stradalog udario "reno" ili ga je neko drugo vozilo pregazilo prije - kazao je izvor blizak istrazi.

U cilju utvrđivanja identiteta stradalog policija će pregledati sve domove za stara lica i prijave o nestalima.

Mještanin naselja Šujica kod Tomislavgrada I. Ć. poginuo je u subotu uveče kada se, vozeći "golf", sudario s kamionom s prikolicom.

Prijedorska policija tokom vikenda otkrila je vozača koji je u Končarima kod Prijedora u četvrtak udario pješaka Jelenu S. (65) i pobjegao. Radi se o Harisu M. (21) iz Kozaruše, koji je pješaka Jelenu S. udario "škodom oktavija" na kojoj su otkrivena oštećenja koja odgovaraju saobraćajnoj nezgodi. Harisa je policija privela i ispitala, a protiv njega će nadležnom tužilaštvu biti podnesen izvještaj koji će ga teretiti za ugrožavanje saobraćaja i nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi. Povrijeđena je zadobila prelom podlaktice i nije životno ugrožena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana