Два пута претукао трудну супругу

Агенције
Два пута претукао трудну супругу

Љубушки - Општински суд у Љубушком одредио је једномјесечни притвор Ј. Њ. (29) из Чапљине због сумње да је два пута у пијаном стању претукао трудну супругу и ударио њену сестру.

Кантонално тужилаштво Западнохерцеговачког кантона  (ЗХК) осумњиченог терети да је у петак пијан напао своју супругу у седмом мјесецу трудноће. Све се десило када је несрећна жена бјежала од супруга у смјеру куће у којој живе у Љубушком. Насилник ју  је стигао и шаком ударио у главу, а она је од силине ударца пала у несвијест.

- Док је лежала, пришао јој је и ногама и шакама ударао по стомаку - навели су у Кантоналном тужилаштву ЗХК.

Насилник се сумњичи и да је 21. априла ове године у кући пунице, такође пијан ударио супругу која је том приликом пала и ударила главом о степеницу и изгубила свијест. Видјевши како беспомоћно лежи, сестре су јој прискочиле у помоћ. Међутим, насилник је ударио и једну од сестара своје супруге и нанио јој повреде.

- Осумњичени је након свега поразбијао ствари по кући тражећи кључеве од аутомобила са намјером да вози њихово дијете, које је у једном тренутку узео у руке. Када је дијете почело да плаче, оставио га је самог на поду дневне собе и побјегао - навели су у Кантоналном тужилаштву ЗХК.

Додали су да осумњиченог терете за насиље у породици, наношење лаких повреда, отуђење туђе ствари и управљање нерегистрованим аутомобилом. Истакли су да је притвор одређен због бојазни да би насилник могао поновити насиље у породици.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана