Другови јамахом заједно отишли у смрт

nezavisne.com
Другови јамахом заједно отишли у смрт

Петрово - Цијело Петрово оковано је тугом и болом након што су, при слијетању мотоцикла јамаха, у ноћи између четвртка и петка погинули двадесетогодишњи Радо Мишић и његов четири године млађи друг.

Живот су изгубили на локалном путу у добојском мјесту Бољанић, а несрећа се догодила пет минута након поноћи.

“Независним” је потврђено да је мотоцикл, за који је потребна возачка дозвола, возио малољетник, док је Мишић сједио иза њега.

“Мотоцикл се, како је утврђено увиђајем, кретао из Добоја према Петрову те, доласком у Бољанић, слијеће с пута, преврће се па удара у бетонски пропуст одводног канала. Обојица младића из Петрова су погинула на лицу мјеста”, казали су из полиције.

По овлаштењу дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Добој, увиђај су обавили полицајци Полицијске станице за безбједност саобраћаја Добој. На мјесту догађаја узети су трагови који ће бити на вјештачењу.

Истрагом ће, како нам је речено, бити утврђене све околности о овој трагедији, која је потресла Петрово, али и мјештане насеља гдје се догодила.

На друштвеним мрежама објављене су срцепарајуће поруке ожалошћених пријатеља и познаника Мишића и његовог друга. Тугу коју осјећају ријечима је немогуће описати. Махом школски другови, у невјерици коментаришу одлазак, како наводе, два анђела.

“Не вјерујем, друже, да те нема, не вјерујем! Бог увијек бира само најбоље”, пише у једној од порука објављених на Мишићевом профилу.

Мјештани Бољанића кажу за “Независне” да се трагедија вјероватно десила због брзе вожње.

“Ту на асфалту имате неку избочину, а и они су, претпостављам, ишли брже мотором”, рекао нам је један мјештанин, молећи нас да му не наводимо име.

Истиче да су обојица младића, који су настрадали, с подручја општине Петрово, односно из мјеста Карановац и Сочковац, удаљених свега неколико километара од мјеста трагедије.

“Они су се дружили с момцима из Бољанића и могуће је да су зато били овдје код нас”, закључује наш саговорник.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана