Drugi put u 10 dana opljačkana pumpa u Istočnom Starom gradu

nezavisne.com
Drugi put u 10 dana opljačkana pumpa u Istočnom Starom gradu

Istočno Sarajevo - Razbojnici su jutros ponovo opljačkali benzinsku pumpu “Nešković” u mjestu Donji Bulozi, opština Istočni Stari grad, odakle su ovaj put ukrali oko 1.360 maraka i cigarete.

To je drugi put u 10 dana kako se taj objekat našao na meti pljačkaša, jer je sličan scenario zabilježen i 10. juna.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo juče je saopšteno da istražuju i rade na rasvjetljavanju razbojništva, izvedenog jutros oko 5.30.

“Tada su tri maskirana lica, prijeteći oružjem radnicima, ukrala novac i neutvrđenu količinu cigareta, a zatim pobjegla u nepoznatom pravcu i za njima se traga”, rekli su iz policije.

Prema nezvaničnim informacijama, pljačkaši su se do pumpe dovezli vozilom, koje su parkirali ispred. Potom su, kako dodaje naš sagovornik, utrčali u objekat, gdje su zatekli radnike.

“Uletjeli su u pumpu, zaprijetili radnicima oružjem, a kada su dobili pare, izašli su, sjeli u auto i brzo pobjegli. Pumpa je, inače, blizu šume, a oko nje nema ni kuća ni drugih objekata, što im je pomoglo u namjeri da se dočepaju plijena i pobjegnu”, kazali su izvori “Nezavisnih”.

Podsjetimo, četiri maskirana lica su, uz prijetnju oružjem, ukrala 1.500 KM i neutvrđenu količinu cigareta iz iste pumpe 10. juna, oko 21.40. I njima se potom izgubio trag.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana