Драматична потјера у Мостару: Јурили разбојнике, пронашли само BMW

nezavisne.com
Драматична потјера у Мостару: Јурили разбојнике, пронашли само BMW

Мостар - У свега неколико тренутака, тројица разбојника у недјељу навече опљачкала су двије бензинске пумпе “Петрол” у мостарском насељу Жељуша, а услиједила је полицијска потјера за бандитима, током које је пронађен само напуштени BMW који су користили.

Полицијској станици Мостар Сјевер прво је, око 21.30, пријављено да је опљачкан радник пумпе “Петрол” те су на лице мјеста одмах изашли полицајци и утврдили да су у разбојништву учествовала три маскирана лопова, која су уз пријетњу пиштољем украла новац.

Међутим, готово истовремено полицији је пријављено да је опљачкана и радница пумпе “Петрол” која се налази преко пута пумпе број 4857.

Посумњали су полицајци да је и ту пумпу опљачкала иста група, те сазнали да су разбојници BMW-ом побјегли према сјеверу, односно према Коњицу.

“Одмах су о свему упознате полицијске патроле на терену, које су врло брзо примијетиле то возило и укључиле се у потјеру за њим. У сарадњи с припадницима ПУ Коњиц, припадници ПУ Мостар су то возило око 22.25 пронашли напуштено на локалитету Глоднице, општина Јабланица”, рекли су из полиције.

Возило је, ради вјештачења, пребачено у круг ПУ Мостар. Незванично, на BMW-у су стране регистарске ознаке, а пронађено је на обали Јабланичког језера.

Полиција, како је данас саопштено, наставља потрагу за пљачкашима. Наводно су из прве пумпе украли око 2.000 марака, док износ који је однесен из друге још није утврђен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана