Дјевојка ударила старицу на пјешачком прелазу у бањалучком насељу Борик

nezavisne.com
Дјевојка ударила старицу на пјешачком прелазу у бањалучком насељу Борик

Бањалука – Пјешак (74) којег је ударио возач З.М. (22) на пјешачком прелазу у бањалучком насељу Борик, превезен је на УКЦ РС и није животно угрожен, потврђено је за “Независне”.

Аутомобилом марке форд фиеста управљала је дјевојка која је налетјела на старију жену док је прелазила пјешачки прелаз.

“Око 8.00 часова у Булевару Живојина Мишића десила се саобраћајна незгода у којој су учествовали путнички аутомобил марке форд фиеста којим је управљала З.М. (22) и пјешак (74) из Бањалуке који је колима СХМП превезена у медицинску установу”, рекла је Марија Маркановић, портпарол ПУ Бањалука.

Увиђај су извршили припадници Полицијске станице за Безбејдност саобраћаја Бањалука. О свему је обавјештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Саобраћај је био блокиран у једном смјеру.

“На овом дијелу пута постоје вибрационе траке које су постављене након што је нека госпођа ударила два пјешака на пјешачком. Лично, сматрам да ове вибрационе траке само разваљују трап на аутомобилима, а да би право рјешење било постављање пјешачког прелаза на лежећем полицајцу, као што је поред ОШ Јован Цвијић,” рекао је становник Борика који је желио да остане анониман.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана