Dječak se biciklom zabio u zid, ljekari u se bore za život

N. T.
Dječak se biciklom zabio u zid, ljekari u se bore za život

Konjic - Dječak D. S. (14) iz Konjica teško je povrijeđen kada je biciklom udario u zid pored puta u naselju Orahovica kod pomenutog grada.

Ova nesvakidašnja nesreća desila se u ponedjeljak dvadesetak minuta prije ponoći neposredno pored glavnog puta. Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona Ljudevit Marić kazao je da je dječak zadobio teške povrede i da je prevezen u Opštu bolnicu u Konjicu. Navodno mu se ljekari bore za život.

- Ne možemo da govorimo o detaljima nezgode jer još nije završena istraga niti je uzeta izjava dječaka - kazao je Marić.

U Opštoj bolnici u Konjicu potvrdili su da je pacijent D. S. smješten na Odjeljenju hirurgije, ali da ne mogu da daju informacije o njegovom zdravstvenom stanju i povredama.

Izvor blizak istrazi ispričao je da je policiju na mjestu nesreće zatekao strašan prizor.

- Dječak je ležao krvav pored puta i vidjelo se da je pretrpio teške povrede. Kraj njega je bio iskrivljen bicikl. Nesreća se desila u blizini prometnog puta, a u to vrijeme bilo je mračno jer je slabo osvjetljenje - kazao je ovaj izvor “Glasa Srpske”.

Dodao je da se pretpostavlja da je uzrok nesreće brza vožnja i mračan put.

- Vjerujemo da je išao brže i da zbog mraka nije uočio neku prepreku ispred sebe ili je naletio na pijesak, pa izgubio kontrolu i udario u zid. Ipak, tačan način na koji se desila nesreća biće poznat kada policija ispita dječaka i prikupi druge dokaze - kazao je ovaj izvor.

Ovo je treća nesreća u kojoj su stradali biciklisti na području Konjica. Zeničanin I. M. (54) poginuo je 15. jula kada je pao s bicikla u mjestu Bradina kod Konjica. On je nakon pada davao znake života, ali je ubrzo preminuo u bolnici. U biciklističkoj nesreći krajem maja poginuo je državljanin SAD F. B. (67) u Glavatičevu kod Konjica. Amerikanac je vozeći u koloni biciklista iznenada izgubio kontrolu nad biciklom i pao na glavu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana