Детаљи досадашње истраге о убиству навијача у Бијељини: “Гробара” насмрт претукло 12 “делија”

nezavisne.com
Детаљи досадашње истраге о убиству навијача у Бијељини: “Гробара” насмрт претукло 12 “делија”

Бијељина - Сумња се да су дванаесторица навијача Црвене звезде насмрт претукла “гробара” Александра - Сашу Пантића (30) из Бијељине, те да су његовом суграђанину и симпатизеру Партизана Борису Кашиковићу (33) поломили обје руке.

Потврдио је то за “Независне” одлично упућен извор из бијељинског правосуђа, након што је дванаесторици осумњичених одређен притвор.

“Навијачи Звезде договорили су се да се обрачунају са навијачима Партизана, те су са собом понијели мотке, летве, држалице и слично. Када су стигли на паркинг испред хотела 'Свети Стефан', 'Делије' су заједно кренуле ка 'Гробарима'“, открива саговорник “Независних” упућен у истрагу.

Тада је, како додаје наш извор, Марко З. ударио песницом Пантића у главу.

“Потом су Пантића и сви остали ударали по глави и тијелу, у намјери да га убију”, открива наш извор. Како се додаје, у том обрачуну Кашиковић је тешко повријеђен и има прелом обје руке, али и повреде абдомена.

Иначе, након овог крвавог навијачког сукоба, који се одиграо у ноћи између петка и суботе, ухапшено је 19 лица, од чега је за 12 затражен притвор и они су потом и смјештени иза браве.

Притвор је одређен због бојазни да би боравак осумњичених на слободи могао довести до ометања истраге и нарушавања јавног реда и мира. Под лупом Тужилаштва нису само они, већ још лица која су осумњичена за учествовање у тучи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана