Dervenćanin autom “pokosio” komšiju

N. T.
Dervenćanin autom “pokosio” komšiju

Doboj - Dvije osobe su poginule, a više ih je povrijeđeno u nekoliko saobraćajnih nesreća koje su se desile na putevima BiH tokom vikenda.

Pješak Ranko Bradonjić (64) preminuo je nakon što ga je  “pasatom” udario komšija Jovo T. (28) u Trstencima kod Dervente. Iz Policijske uprave Doboj, navodeći inicijale, kazali su da se nesreća dogodila u subotu oko 20.40 časova.

- Pješak R. B. je teško povrijeđen kada je na njega naletio “pasat” koji je vozio J. T. Povrijeđeni je prevezen u dobojsku bolnicu, gdje je preminuo u nedjelju ujutro. Uzrok nesreće još nije utvrđen - kazali su u policiji.

Druga tragedija zabilježena je istog dana u Klokotnici kod Doboj Istoka, gdje je poginuo M. A (34) iz Doboja, a tri osobe su povrijeđene. Do nesreće je došlo kada je “pasat”, u kojem je bio stradali, sletio s puta i udario u stub. Za volanom “pasata” je bila F. R, koja je lakše povrijeđena, dok je putnik u vozilu A. D. (23) iz Doboja zadobio teže povrede. Niz saobraćajki nastavljen je i u nedjelju ujutro u Gradišci, gdje je povrijeđena T. M. (56) kada se vozeći “pežo” sudarila s “pasatom” za čijim volanom je bio Lj. D. (50) iz Austrije. Na putu Jajce - Banjaluka juče je izbjegnuta tragedija kada je kamion koji je vozio M. B. (58) iz Viteza sletio s puta u kanjonu Tijesno u Surjanu na području Mrkonjić Grada. Ovom prilikom niko nije povrijeđen, a kamion se zaustavio na bankini pored puta i prava je sreća da nije sletio u Vrbas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana