Banjaluka: Ubio se bombom u spavaćoj sobi

nezavisne.com
Banjaluka: Ubio se bombom u spavaćoj sobi

Banjaluka - Aktiviranjem eksplozivne naprave u porodičnoj kući u banjalučkom naselju Šargovac ubio se S.S. (44) iz Banjaluke, saznaju "Nezavisne".

Kako saznajemo, samoubistvo se desilo u Šargovačkoj ulici oko podne u potkrovlju njegove porodične kuće, u kojoj je živio sa ženom i djecom, a s njima je živjela i njegova majka.

Kako su nam ispričale komšije, čovjek je legao na bombu u spavaćoj sobi i tako sebi oduzeo život. Navodno, u drugoj prostoriji su bili članovi njegove porodice, a komšije tvrde da su u kući u tom trenutku bila i djeca.

Kako su nam rekli njegovi poznanici i prijatelji, S.S. je bio oženjen, imao je dvoje djece i ništa nije ukazivalo na ovu tragediju, niti je iko od komšija znao da on ima problema zbog kojih bi se odlučio na ovakav čin.

Mještani naselja u kojem se desio ovaj nesrećni slučaj su bili vidno potreseni i šokirani i u nevjerici prepričavali ovaj događaj.

Tokom posjete naše ekipe zatekli smo mještane kako na ulici i autobuskim stajalištima u nevjerici prepričavaju nemili događaj.

Vijest da se čovjek raznio bombom se brzo raširila po ovom relativno mirnom mjestu, međutim niko u blizini nije čuo bilo kakvu eksploziju iz ove kuće, već su, kako su nam ispričali, za sve to naknadno saznali.

"Ništa nisam čula u vezi s eksplozijom, samo smo kasnije vidjeli policiju i pogrebna kola, koja su se tu baš dosta zadržala, pošto su vjerovatno sve to morali raščistiti, jer kažu da je bomba bila ispod njega", rekla je za "Nezavisne" jedna mještanka.

Dodala je da, šta god da je razlog, nije to trebalo da napravi u porodičnoj kući.

Komšija kojeg smo zatekli na stanici takođe nam je uznemireno ispričao da čovjeka razni problemi mogu navesti na ovaj potez, međutim tragično je to što se sve odigralo u punoj kući, jer porodica, a najviše djeca, tako proživljavaju traume.

"Ne znam šta ga je moglo navesti, nisu loše živjeli, žena mu je ranije radila u trgovini, ali sve ovo velika je tragedija za tu porodicu", kazao je mještanin.

Marija Markanović, portparol Policijske uprave Banjaluka, potvrdila je za "Nezavisne" da je izvršen uviđaj na pomenutoj lokaciji te da je utvrđeno da nema elemenata krivičnog djela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana