Banjalučanka vozila sa 2,95 promila alkohola pa napala policajca

nezavisne.com
Banjalučanka vozila sa 2,95 promila alkohola pa napala policajca

Banjaluka - Policijski službenici Policijske uprave Banjaaluka, 29.07.2018. godine oko 19,40 časova postupili su po zaprimljenoj prijavi da nepoznato lice putničkim automobilom marke pasat naglim pokretanjem i zaustavljanjem vozila ispred ugostiteljskog objekta u Mišinom Hanu, izaziva uznemirenost građana te da se udaljila u nepoznatom pravcu.

Nedugo zatim u mjestu Potkozarje policijski službenici su uočili i zaustavili vozilo i utvrdili da se radi o A.K.(1995) iz Banjaluke.

Kako “Nezavisne” nezvanično saznaju radi se o Aleksandri Karalić kod koje je izvršenim alkotestiranjem utvrđeno da ima alkohola 2,95g/kg u organizmu zbog čega je i lišena slobode, da bi zatim u službenim prostorijama udarila policijskog službenika. Kako saznajemo, A.K. je glavom udarila policajku koja je bila na dužnosti.

O svim saznanjima upoznat je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, u redovnoj proceduri, dostavi izvještaj protiv A.K. za krivično djelo  „Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje” te da se lice sankcioniše i zbog počinjenih prekršaja iz oblasti Zakon

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana