Бањалучанка возила са 2,95 промила алкохола па напала полицајца

nezavisne.com
Бањалучанка возила са 2,95 промила алкохола па напала полицајца

Бањалука - Полицијски службеници Полицијске управе Бањаалука, 29.07.2018. године око 19,40 часова поступили су по запримљеној пријави да непознато лице путничким аутомобилом марке пасат наглим покретањем и заустављањем возила испред угоститељског објекта у Мишином Хану, изазива узнемиреност грађана те да се удаљила у непознатом правцу.

Недуго затим у мјесту Поткозарје полицијски службеници су уочили и зауставили возило и утврдили да се ради о А.К.(1995) из Бањалуке.

Како “Независне” незванично сазнају ради се о Александри Каралић код које је извршеним алкотестирањем утврђено да има алкохола 2,95г/кг у организму због чега је и лишена слободе, да би затим у службеним просторијама ударила полицијског службеника. Како сазнајемо, А.К. је главом ударила полицајку која је била на дужности.

О свим сазнањима упознат је дежурни окружни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука који је наложио да се након комплетирања и документовања предмета, у редовној процедури, достави извјештај против А.К. за кривично дјело  „Спречавање службеног лица у вршењу службене радње” те да се лице санкционише и због почињених прекршаја из области Закон

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана