Аутом се закуцао у стуб расвјете и погинуо

Н. Т.
Аутом се закуцао у стуб расвјете и погинуо

Зеница - Един З. (25) из Зенице погинуо је јуче када је возећи аутомобил слетио с пута и ударио у стуб уличне расвјете у зеничком насељу Брист.

Из Министарства унутрашњих послова Зеничко-добојског кантона потврдили су да се несрећа десила око шест часова ујутро.

- До несреће је дошло када је возач Е. З. из још неутврђених разлога аутом слетио с пута. Након слијетања пробио је ограду и ударио у стуб расвјете. Више детаља биће познато након истраге о овом случају - рекли су у полицији.

Како сазнајемо Един је погинуо на лицу мјеста, а његов аутомобил кинеског произвођача “Гили” је од силине удара тотално уништен. Ватрогасци су морали да сијеку лим и врата да би извукли тијело настрадалог.

Претпоставља се да је узрок слијетања превелика брзина, јер је аутомобил прелетио преко тротоара, пробио ограду оближњег пословног објекта и закуцао се у стуб расвјете. Није искључена ни могућност да је страдали младић можда заспао за воланом.

Након саобраћајне несреће јуче је угашен живот још једног Зеничана. Младић Ш. Ф. преминуо је у болници од посљедица повреда које је задобио у судару три аутомобила у мјесту Букве код Тешња. Несрећа се десила у уторак, а страдали Ш. Ф. био је за воланом “опела” који се сударио са “голфом” и BMW-ом. У уторак увече забиљежена је и несрећа у улици Раје Баничића у Бијељини, у којој, на срећу, није било повријеђених, али је причињена већа штета. До несреће је дошло када је пијани возач “пасатом” ударио у четири паркирана возила поред пута. Како незванично сазнајемо, алко-тестирањем возача “пасата” је утврђено да је у крви имао више од два промила алкохола. Увиђај су обавили полицијски службеници Станице за безбједност саобраћаја Бијељина, а детаљи несреће и идентитет возача “пасата” нису саопштени.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана