Амара Рамића починио самоубиство пиштољем

klix.ba
Амара Рамића починио самоубиство пиштољем

Тузла - Завршена је обдукција тијела Амара Рамића које је пронађено синоћ у шуми у Вршанима код Тузле.

Како сазнаје портал klix.ba, овај 21-годишњак је извршио самоубиство из ватреног оружја, односно пиштоља.

Како сазнаје портал, узрок Рамићеве смрти је прострелна рана главе која је настала употребом пиштоља, а анализом доказа који су пронађени на мјесту на којем се налазило Амарово беживотно тијело утврђено је да је ријеч о самоубиству.

Пријава о проналаску Рамићевог беживотног тијела упућена је синоћ Министарству унутрашњих послова Тузланског кантона, а увиђај су данас обавили службеници Сектора криминалистичке полиције и тужилац Кантоналног тужилаштва у Тузли који је наредио обдукцију.

Званичан налаз обдукције почетком идуће седмице биће упућен на адресу Тужилаштва Тузланског кантона, а очекују се и резултати ДНК анализе која ће тачно утврдити да је ријеч о Рамићевом тијелу које је пронађено у поодмаклој фази распада, због чега је и инспекторима на терену данас било отежано обављање посла.

Данас смо контактирали и родитеље овог 21-годишњака који су нам потврдили да су препознали одјећу те да је највјероватније ријеч о Амару.

Као што смо досад у неколико наврата писали, за овим студентом Факултета електротехнике у Тузли трагало се од 2. маја ове године када је посљедњи пут виђен приликом изласка из зграде у којој је живио скупа са својим родитељима.

У опсежној потрази били су укључени тузлански полицајци, припадници Федералне управе цивилне заштите, али и многобројни грађани.

Претраживане су локације на подручју Тузле и њене околине, потом Калесије, Угљевика, Челића, Зворника, Бијељине, Брчког, Кладња, Завидовића и Малог Зворника. Испитан је и одређени број особа, али се није дошло до конкретних информација о могућој локацији на којој би се овај младић могао налазити.

Грађани Тузле данас су у шоку и невјерици дочекали информацију о проналаску Рамићевог тијела.

За овог младића сви они који су га познавали имају само ријечи хвале, описујући га као узорног младића који је након двије године студија медицине одлучио промијенити смјер школовања те се уписати на Факултет електротехнике у Тузли гдје је похађао прву годину.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана