Aleksandar Ćutković nije prijavljen za uzgoj droge

Aleksandar Ćutković nije prijavljen za uzgoj droge 30.01.2018 12:50 | N. T.

Banjaluka - Aleksandar Ćutković (46) iz Banjaluke nije prijavljen banjalučkom Okružnom tužilaštvu za uzgoj marihuane na Paskulinoj ciglani u centru Banjaluke.

- Navedeno lice nije obuhvaćeno izvještajem koji je dostavljen Tužilaštvu  protiv tri lica zbog neovlašćene proizvodnje i prometa opojnih droga. Izvještaj se odnosi na pronalazak laboratorije za uzgoj marihuane u ulici Jovana Dučića. Protiv pomenutog lica ima predmet u radu zbog neovlašćene proizvodnje i prometa opojnih droga, ali  je u fazi istrage i ne možemo da otkrivamo detalje - kazali su u banjalučkom Okružnom tužilaštvu.

Ćutković je kazao da mu je objavom imena u vezi sa pronalaskom laboratorije za uzgoj droge načinjena šteta i ukaljan ugled.

- U članku "Marihuanu uzgajali u centru Banjaluke"  objavljenom 12. januara naveli ste moje puno ime i prezime. S tim nemam nikakve veze. Ako ste se već odlučili na ovaj korak, bili ste u obavezi provjeriti istinitost navoda, kako u pogledu lica tako i pozivanja na ranije članke koji su takođe neistiniti. Nisam osuđivan i protiv mene se ne vodi krivični postupak. Na mom imanju nikada nije pronađen zasad od 230 stabljika indijske konoplje - kazao je Aleksandar Ćutković.

U Policijskoj upravi Banjaluka su kazali da je  A. Ć. hapšen  10. januara zbog nedozvoljene proizvodnje i prometa opojnih droga. Istakli su da je nakon toga pušten na slobodu.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica