Званичници Српске честитали православну Нову годину

Срна
Званичници Српске честитали православну Нову годину

Бањалука - Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић честитао је православну Нову годину свим грађанима Републике Српске и БиХ који прослављају према јулијанском календару.

Вишковић је честитку упутио у име Владе Републике Српске и у своје лично са жељом да 2019. година донесе добро здравље, породичну срећу и успјех, саопштено је из Бироа Владе за односе с јавношћу.

“У нади и увјерењу да ће 2019. годину обиљежити стабилност, заједништво и друштвени развој, срдачно вас поздрављам”, наводи се у честитки предсједника Владе.

Чубриловић честитао Православну нову годину

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић честитао је православну Нову годину свим грађанима Републике Српске, који овај празник прослављају по јулијанском календару.

“Желим Вам да овај празник и годину пред нама сви заједно проведемо у духу православља, хуманости, љубави и сарадње, окружени својим најмилијима. Нека Вам Нова година донесе успјех, здравље, љубав, напредак и благостање. Срећна и благословена 2019. година”, наводи се у честитки Чубриловића.

Цвијановићева упутила честитку поводом православне Нове године

Предсједник Републике Српске Жељка Цвијановић честитала је православну Нову годину свим грађанима Републике Српске, који празнују по јулијанском календару, уз жеље да празник проведу у миру и радости.

“Желим вам да празник проведете у миру и радости. Нека вам Нова година донесе добро здравље, породичну срећу, напредак и благостање”, наводи се у честитки Цвијановићеве.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана