Zbog nadogradnje veb stranice, privremeno nedostupne onlajn usluge Rajanera

Srna
Zbog nadogradnje veb stranice, privremeno nedostupne onlajn usluge Rajanera

Banjaluka - Onlajn ček-in usluge avio-komapnije "Rajaner" neće biti dostupne od srijede 7. novembra do četvrtka, 8. novembra zbog nadogradnje veb stranice i mobilne aplikacije, sapšteno je iz ove kompanije.

Veb stranica i mobilna aplikacija ove avio-kompanije neće biti dostupne od 18.00 časova u srijedu do približno 6.00 časova u četvrtak.


"Rajaner" je danas putem i-mejla i SMS poruka obavijestio sve korisnike koji treba da putuju u srijedu i četvrtak, 7. i 8. novembra, da sutra izvrše onlajn prijavu za svoj let, prije nego što to bude onemogućeno zbog nadogradnje sistema.

U saopštenju se ističe i da nove rezervacije ili promjene postojećih letova neće biti moguće u navedenom periodu.

Kompanija je uputila izvinjenje putnicima za eventualne neprijatnosti, uz obrazloženje da će nakon nadogradnje sistema dodatno biti poboljšane usluge na sajtu "Rajanera" /Ryanair.com /.

Saradnja sa Međunarodnog aerodroma "Banjaluka" sa kompanijom "Rajanerom" počela je 30. oktobra na liniji Stokholm-Banjaluka.

Osim sa prijestonicom Švedske, ova avio-kompanija povezaće Banjaluku i Srpsku sa Briselom u Belgiji i Memingenom u Njemačkoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana