Završena obnova paviljona dva

Srna
Završena obnova paviljona dva

Banjaluka - Obnova paviljona dva Studentskog centra “Nikola Tesla” Banjaluka je završena, dok će obnova paviljona jedan biti završena do kraja novembra, rekao je u petak ministar prosvjete i kulture RS Dane Malešević.

Nakon obilaska paviljona dva i studentske menze, Malešević je rekao da je u toku priprema za tehnički prijem radova. Dodao je da će brucoši biti smješteni u paviljonima tri i četiri dok ne budu opremljene sobe u obnovljenim paviljonima.

Rektor banjalučkog Univerziteta Radoslav Gajanin rekao je da su u paviljonu dva okončani molerski, zidarski i instalacijski radovi, koji su, kaže, urađeni kvalitetno.

Gajanin je podsjetio da nastava na banjalučkom Univerzitetu počinje 8. oktobra umjesto 1. oktobra, kako je bilo predviđeno, zbog obnove paviljona dva i oktobarskog ispitnog roka. Pomoćnik direktora Studentskog centra Zdravko Špirić rekao je da je tender za nabavku namještaja za paviljone u toku, te da poslije 10. oktobra očekuje potpisivanje ugovora s određenim ponuđačem.

- O cijenama smještaja je rano govoriti jer predstoje konsultacije sa resornim ministarstvom, predstavnicima studenata i studentskih organizacija - zaključio je Špirić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana