Уз тамбураше и етно-групу Траг у Нову годину

А. С.
Уз тамбураше и етно-групу Траг у Нову годину

Бањалука - Концертима у порти Храма Христа Спаситеља биће обиљежена Нова година по јулијанском календару, а посјетиоци ће моћи да уживају у богатом културно-умјетничком програму.

Након догађаја уочи Нове године због којих су отказани сви новогодишњи концерти, а Бањалучани остали ускраћени за прославу, у Нову годину по јулијанском календару грађани ће ући уз концерте етно-групе "Траг" и Градског тамбурашког оркестра. Након концерата предвиђен је молебан поводом Нове године. Предвиђено је да програм почне у 20.30 часова концертом етно-групе "Траг", која ће пред публиком извести неке од најљепших етно-нумера. Гости на њиховом концерту биће дјеца из Центра за предшколско васпитање и образовање, односно вртића "Маслачак" и малишани из Ансамбла народних пјесама и игара "Веселин Маслеша".

Од 22 часа наступаће хор Градског позоришта "Јазавац", а пола сата након њих на бину ће изаћи Градски тамбурашки оркестар. Уз звук староградске музике, Бањалучани ће дочекати Православну нову годину, а у поноћ грађани ће моћи да присуствују поноћној служби свештенства у Храму Христа Спаситеља.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана