Uljani radijatori za tople sobe majki i beba

A. R. J.
Uljani radijatori za tople sobe majki i beba

Banjaluka - Sberbanka Banjaluka je donirala uljne radijatore Klinici za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra RS kako bi sobe gdje su smještene majke i novorođene bebe uvijek bile tople.

- Trudimo se da tokom cijele godine skrenemo pažnju na značaj društveno odgovornog poslovanja. Podrška društveno odgovornim projektima proizvod je našeg čvrstog uvjerenja da samo kroz podržavanje trajnih vrijednosti društva u kome radimo i živimo možemo stvoriti bolje i naprednije okruženje za sve nas - izjavila je portparol Sberbanke Banjaluka Sanja Vasilić.

Dodala je da su upravo zbog toga društveno odgovoran rad veoma ozbiljno proželi kroz poslovnu strategiju, bazirajući se na aktuelne okolnosti današnjice, koja nije jednostavna.

- Veliko nam je zadovoljstvo što možemo da pomognemo upravo najmlađim građanima i njihovim majkama, jer smo svjesni da su upravo najmlađi naša budućnost - istakla je Vasilićeva.

Neonatolog Ljubo Višekruna zahvalio je na donaciji.

- Ovim aktom je Sberbanka Banjaluka pomogla upravo najmlađim građanima i njihovim majkama. Mi smo veoma zahvalni što smo uz pomoć Sberbanke uspjeli da pružimo bolje uslove smještaja novorođenih beba - izjavio je Višekruna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana