Sutra umjerno oblačno

Srna
Sutra umjerno oblačno

Sarajevo - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se u jutarnjim časovima i prije podne očekuje umjereno oblačno vrijeme.

Ujutro će biti malo oblačno do vedro, ali suvo u većini krajeva, dok je po kotlinama i oko rijeka moguća magla, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Tokom dana doći će do blagog porasta oblačnosti, uz zadržavanje suvog vremena, dok će krajem dana i tokom večeri doći do razvedravanja.

Duvaće slab vjetar sjeverozapadnog smjera, u Hercegovini sjevernog, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura vazduha biće u većini predjela između minus četiri i dva stepena Celzijusova, na jugu do četiri.

Najviša dnevna temperatura vazduha iznosiće uglavnom između jedan i sedam stepeni Celzijusovih, na jugu do 10.

Jutros je u većini predjela bilo pretežno oblačno vrijeme, a ponegdje je u planinskim i centralnim dijelovima registrovan i slab snijeg.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica minus 10 stepeni Celzijusovih, Čemerno minus dva, Kalinovik minus jedan, Gacko i Han Pijesak nula, Novi Grad, Ivan sedlo i Sokolac jedan, Prijedor i Sanski Most dva, Mrakovica, Mrkonjić Grad, Rudo, Livno i Sarajevo tri, Jajce četiri, Bileća, Šipovo, Srebrenica, Višegrad, Bugojno i Srebrenica pet, Foča, Široki Brijeg, Trebinje i Tuzla šest stepeni Celzijusovih.

U Bijeljini, Srpcu, Ribniku, Gradačcu i Stocu izmjereno je sedam stepeni Celzijusovih, u Banjaluci, Bihaću, Drvaru i Mostaru osam, te Doboju, Neumu i Zenici devet stepeni Celzijusovih. /kraj/bm/am

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana