Sutra oblačno sa snijegom

Srna
Sutra oblačno sa snijegom

Sarajevo - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje oblačno sa mjestimičnim snijegom u većini predjela, uz najvišu dnevnu temperaturu vazduha od minus pet do tri stepena Celzijusova.

Ujutro i tokom dana biće oblačno sa snijegom, koji će najviše padati u istočnim krajevima i na planinama, dok se u nižim predjelima očekuje novo formiranje snježnog pokrivača, a u brdovitim i planinskim krajevima njegovo povećanje.

Na krajnjem jugu biće promjenljivo oblačno i bez padavina, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab do umjeren vjetar, u zapadnim područjima na momente i pojačan sjevernog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica minus devet, Čemerno i Rudo minus četiri, Foča i Ivan sedlo minus dva, Šipovo i Srbac minus jedan, Gacko, Han Pijesak i Srebrenica nula, Livno, Sarajevo i Sokolac jedan stepen Celzijusov.

U Prijedoru i Bugojnu izmjerena su dva stepena, u Bijeljini, Grudama, Neumu i Trebinju tri, Mostaru i Zenici četiri, Brčkom, Doboju, Širokom Brijegu i Mrkonjić Gradu pet, Sanskom Mostu i Tuzli šest, Ribniku sedam, Banjaluci, te Bihaću i Gradačcu osam stepeni Celzijusovih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana