Сутра и до 38 степени, увече могући пљускови

Срна
Сутра и до 38 степени, увече могући пљускови

Сарајево - У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се очекује претежно сунчано и врло топло вријеме, и до 38 степени Целзијусових на југу, а повремени пљускови са грмљавином могући су увече и током ноћи на сјеверу и западу.

Ујутро ће бити сунчано и топло, а око ријека и по котлинама понегдје је могућа пролазна магла, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.


Током дана биће претежно сунчано и врло топло, уз мало облака.

Полије подне на сјеверозападу ће услиједити постепено наоблачење, које ће увече и током ноћи условити повремену кишу и пљускове са грмљавином у западним и сјеверним предјелима.

Јутарња температура ваздуха износиће између 15 и 20, на југу од 21 до 25, а највиша дневна између 30 и 35, на југу до 38 Целзијусових степени, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Вјетар ће бити слаб до умјерен источни и сјевероисточни.

Температура ваздуха измјерена данас у 14.00 часова: Бјелашница 18, Хан Пијесак 27, Мраковица 28, Гацко и Невесиње 29, Дринић, Соколац и Сребреница 30, Сарајево, Фоча и Крупа на Уни 31, Бијељина, Добој и Приједор 33, Бањалука, Билећа, Требиње и Вишеград 34 и Мостар 36 Целзијусових степени.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана