Социјалисти са омладинцима имају сигурну будућност

Д. С.
Социјалисти са омладинцима имају сигурну будућност

Бањалука - Актив младих Социјалистичке партије (СП) Бањалука прославио је у уторак увече у бањалучком ресторану "Сорисо" Нову годину, а прослави су, осим око 200 омладинаца, присуствовали функционери и истакнути чланови Социјалистичке партије, те бројни симпатизери.

Предсједник СП-а Петар Ђокић изразио је задовољство што се налази у друштву великог броја младих социјалиста и позвао их да раде и у будућности предано као до сада.

- Моји почеци у партији били су у вези са омладином и тих дана се сјећам са великим симпатијама и радошћу. Партија са вама има сигурну будућност - поручио је Ђокић омладинцима.

Он је искористио прилику да захвали и честита младима на организацији прославе, али и на позиву, те пожелио свим социјалистима срећну и успјешну Нову годину.

Своје партијске колеге поздравио је и предсједник бањалучког Актива младих СП-а Никола Вукчевић и захвалио свима који су својим присуством увеличали прославу, а посебно омладинцима и члановима Актива на раду у години која је на измаку.

Он их је позвао да у сљедећој години, која је уједно и изборна, раде више него до сада да би заједно дошли до што бољег изборног резултата.

Вукчевић је захвалио Ђокићу на досадашњој помоћи Активу младих и младим људима Социјалистичке партије.

- Желим да пожелим свим омладинцима, као и осталим члановима Социјалистичке партије срећну Нову годину. Срећан сам и задовољан што смо се окупили у великом броју да бисмо показали снагу наше младости и партије - закључио је Вукчевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана