Selak: Podrška Dodiku i Cvijanovićevoj

Srna
Selak: Podrška Dodiku i Cvijanovićevoj

Banjaluka - Predsjednik Gradskog odbora SP-a Banjaluka Goran Selak izjavio je danas da ova politička partija podržava kandidature lidera SNSD-a Milorada Dodika za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske i potpredsjednika te stranke Željke Cvijanović za predsjednika Srpske.

“Smatramo da su Dodik i Cvijanovićeva najbolji izbor naše koalicije. U ovom momentu Republiku Srpsku na nivou BiH može da predstavlja jedino Dodik”, rekao je novinarima Selak, nakon sastanka sa potpredsjednikom SNSD-a Željkom Cvijanović.


Cvijanovićeva je istakla da je odlična saradnja SNSD-a i SP-a, što će biti dovoljno za veliku pobjedu na predstojećim izborima.

“Činimo koaliciju koja 20 godina uspješno funkcioniše u Republici Srpskoj. Naši razgovori se odnose i na određene aktivnosti koje ćemo sprovoditi do opštih izbora”, rekla je Cvijanovićeva.

Ona je izrazila zahvalnost što ima podršku SP-a.

“Banjaluka je jezgro i srce naše velike pobjede na predstojećim opštim izborima. Imaćemo zajedničke nastupe sa kojih ćemo poslati dobre poruke. Zajedno smo u koalicinoj Vladi, što je dovoljno da znamo da možemo timski da nastupamo i pobijedimo”, dodala je Cvijanovićeva.

Sastanku je prisustvovao i funkcioner SNSD-a Zoran Tegeltija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana