Šansa za posao u Kini

A.J.R.
Šansa za posao u Kini

Banjaluka - Rad u Kini na poslovima učitelja engleskog jezika minimalno godinu dana, šansa je koja se pruža građanima u RS i BiH, zahvaljujući programu zapošljavanja u najmnogoljudnijoj zemlji svijeta koju realizuje agencija za posredovanje pri zapošljavanju “Maple Internatinal”.

Aplicirati na program mogu svi iz BiH koji vole rad sa djecom, a imaju između 18 i 40 godina.

- Kandidatima nije potrebno prethodno iskustvo predavača. Dovoljno je da posjeduje odgovarajuće znanje engleskog jezika, te da imaju završenu srednju školu, fakultet ili da su studenti  - ističu u ovoj agenciji.

One koji se odluče na put i rad u dalekoj Kini očekuje plata od 1.000 evra i više, kao i mogućnost dodatne zarade u slučaju ako drže privatne časove čija cijena je i do 40 evra.

- Učiteljima engleskog jezika obezbijeđena je avionska karta, smještaj u Kini, troškovi vize, kao i besplatno polaganje TEFL kursa. Svi nastavnici dobijaju i besplatno osiguranje - dodaju u agenciji.

Cjelokupan proces zapošljavanja potpuno je besplatan i odvija se u kancelariji agencije u Banjaluci, a kandidati koji su iz drugih gradova RS ili BiH, razgovor mogu obaviti putem Skajpa. Zainteresovani građani koji žele raditi u Kini, posjetiti milionske gradove, upoznati kinesku kulturu staru 5.000 godina ali i probati tradicionalne kineske specijalitete o mogućnostima zapošljavanja mogu se informisati na internet stranici maple.ba  ili na “Fejsbuk” stranici ove agencije Maple International.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana