Шанса за посао у Кини

Шанса за посао у Кини 24.09.2018 11:09 | А.Ј.Р.

Бањалука - Рад у Кини на пословима учитеља енглеског језика минимално годину дана, шанса је која се пружа грађанима у РС и БиХ, захваљујући програму запошљавања у најмногољуднијој земљи свијета коју реализује агенција за посредовање при запошљавању “Maple Internatinal”.

Аплицирати на програм могу сви из БиХ који воле рад са дјецом, а имају између 18 и 40 година.

- Кандидатима није потребно претходно искуство предавача. Довољно је да посједује одговарајуће знање енглеског језика, те да имају завршену средњу школу, факултет или да су студенти  - истичу у овој агенцији.

Оне који се одлуче на пут и рад у далекој Кини очекује плата од 1.000 евра и више, као и могућност додатне зараде у случају ако држе приватне часове чија цијена је и до 40 евра.

- Учитељима енглеског језика обезбијеђена је авионска карта, смјештај у Кини, трошкови визе, као и бесплатно полагање ТЕФЛ курса. Сви наставници добијају и бесплатно осигурање - додају у агенцији.

Цјелокупан процес запошљавања потпуно је бесплатан и одвија се у канцеларији агенције у Бањалуци, а кандидати који су из других градова РС или БиХ, разговор могу обавити путем Скајпа. Заинтересовани грађани који желе радити у Кини, посјетити милионске градове, упознати кинеску културу стару 5.000 година али и пробати традиционалне кинеске специјалитете о могућностима запошљавања могу се информисати на интернет страници мапле.ба  или на “Фејсбук” страници ове агенције Мапле Интернатионал.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица