Сајам запошљавања у Бањалуци: Траже сезонске раднике за Америку

ATV
Сајам запошљавања у Бањалуци: Траже сезонске раднике за Америку

Агенција Experience сарадњи са америчким спонзорима организује сајам запошљавања који ће се одржати 14.02.2018. године у Бањaлуци.

Студенти ће имати могућност да уживо са спонзорима разговарају о позицијама, пословима и условима за рад преко љета у Америци.

Work and Travel USA је програм одобрен од стране америчког State Demartmene – а , на којем годишње учествује 100.000 студената из цијелог свијета. Програм подразумијева могућност да студенти бораве и раде четири мјесеца у Сједињеним Америчким државама, те пети мјесец да путују.

Послови који Work and Travel USA програм нуди се налазе на туристички атрактивним локацијама. Experience у понуди има преко 70 локација, неке од локација су острва, потом источна и западна обала. Битно је нагласити да су сви послови сезонског карактера. За рад преко љета у Америци није потребно специјално радно искуство у области туризма. Када се приступи Work and Travel USA програму, одабере локација и погледају послови који одговарају, потребно је да се прође интервју са послодавцем.

Велика предност сајма запошљавања је што студенти могу уживо да разговарају са спонзорима који су свакако главни фактор у проналаску сезонског посла у Америци. На сајму запошљавања студенти ће разговарати са спонзорима о броју сати које ће радити, о дужностима на радном мјесту, плаћању и свему што је потребно да студент сазна и спреми се за рад преко љета.

Сајам запошљавања ће се одржати 14. 02. 2018. у Experience Work and Travel USA агенцији у Бањој Луци, у Улици Војводе Степе Степановића 95а (преко пута Инермеззо кафића).

" Work and Travel USA" програм је добра прилика да се стекну нова радна и друга искуства а притом добра прилика за обилазак мјеста из снова, која можда никад не бих била у могућности да обижем. Притом сам зарадила новац за све своје планове. Дефинитвно једно од најљепших љета, доста се ради али се стичу и пријатељи за цијели живот. Једина брига је посао а све остало је опуштено. Оно што сам видјела и доживјела са најбољим пријатељима не може се поредити ни са чим. За интервју битно је да будете своји, опуштени и причате сасвим нормално", прича своја искуства Божана Башић.

Да бисте учествовали у програму потребно је задовољити следеће услове:

Да сте студент основних или дипломских студија,
Да редовно полажете испите
Да имате између 18 и 26 година
Да поседујете ниво знања енглеског језика који одговара жељеном послу
Да посједујете прописану количину новца приликом уласка у САД.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана