SMS plaćanje parkinga i u Beogradu

A.J.R.
SMS plaćanje parkinga i u Beogradu

Banjaluka - Korisnici kompanija "m:tel" BiH i "m:tel" Crna Gora, kao članice Telekom Srbija grupe, uskoro će moći parking u Beogradu plaćati putem SMS poruka.

Dogovorili su ovo juče u Beogradu generalni direktor "Telekoma Srbija" Predrag Ćulibrk i direktor Parking servisa Andrija Čupković koji su potpisali pismo namjere čiji je cilj razvoj usluge mobilnog plaćanja parkinga za posjetioce iz susjednih zemalja.

Sastanku su prisustvovali i gradonačelnik Beograda Siniša Mali, generalni direktor kompanije "m:tel" Banjaluka Marko Lopičić, kao i izvršni direktor kompanije "m:tel" Crna Gora Vladimir Lučić. 

- Razvoj ove usluge prednost je regionalnog poslovanja, a njenom realizacijom olakšaće se boravak korisnika iz BiH i Crne Gore u prestonici Srbije -  istakao je Ćulibrk. 

U "m:telu" su naveli da se usluga realizuje na zahtjev korisnika iz BiH i Crne Gore koji često borave u Beogradu. Nakon testiranja usluge, koje je u toku, korisnici ove dvije mreže će moći putem mobilnog telefona, jednostavno i bez razmišljanja o valuti, koristiti opciju SMS plaćanja parkinga u različitim zonama u Beogradu.

- Beograd je jedna od najčešćih destinacija koju naši korisnici posjećuju u Srbiji i veoma sam zadovoljan što će im usluga SMS plaćanja parkinga pružiti osjećaj kao da su kod kuće - rekao je  Lopičić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana