СМС плаћање паркинга и у Београду

А.Ј.Р.
СМС плаћање паркинга и у Београду

Бањалука - Корисници компанија "м:тел" БиХ и "м:тел" Црна Гора, као чланице Телеком Србија групе, ускоро ће моћи паркинг у Београду плаћати путем СМС порука.

Договорили су ово јуче у Београду генерални директор "Телекома Србија" Предраг Ћулибрк и директор Паркинг сервиса Андрија Чупковић који су потписали писмо намјере чији је циљ развој услуге мобилног плаћања паркинга за посјетиоце из сусједних земаља.

Састанку су присуствовали и градоначелник Београда Синиша Мали, генерални директор компаније "м:тел" Бањалука Марко Лопичић, као и извршни директор компаније "м:тел" Црна Гора Владимир Лучић. 

- Развој ове услуге предност је регионалног пословања, а њеном реализацијом олакшаће се боравак корисника из БиХ и Црне Горе у престоници Србије -  истакао је Ћулибрк. 

У "м:телу" су навели да се услуга реализује на захтјев корисника из БиХ и Црне Горе који често бораве у Београду. Након тестирања услуге, које је у току, корисници ове двије мреже ће моћи путем мобилног телефона, једноставно и без размишљања о валути, користити опцију СМС плаћања паркинга у различитим зонама у Београду.

- Београд је једна од најчешћих дестинација коју наши корисници посјећују у Србији и веома сам задовољан што ће им услуга СМС плаћања паркинга пружити осјећај као да су код куће - рекао је  Лопичић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана