Preventivne aktivnosti za mature bez incidenata

Srna
Preventivne aktivnosti za mature bez incidenata

Banjaluka - Policijska uprava Banjaluka i policijske stanice u njenom sastavu preduzimaju preventivne aktivnosti da bi predstojeća maturska slavlja učenika srednjih škola protekla bez incidenata.

Iz Policijske uprave Banjaluka saopšteno je da su u okviru tih aktivnosti odražni sastanci rukovodilaca Uprave sa direktorima srednjih škola.

Tokom saradnje sa predstavnicima svih škola na području Uprave, ukazano je na neophodnost sprovođenja planskih i koordinisanih aktivnosti u vezi sa obezbjeđenjem predstojećih maturskih zabava, kao i svečanog defilea maturanata gradskim ulicama, navedeno je u saopštenju.

Rukovodioci policijskih stanica u nadležnosti Policijske uprave Banjaluka ostvaruju neposrednu saradnju sa direktorima i pedagozima srednjih škola, tržišnim i prosvjetnim inspektorima i komunalnom policijom s ciljem da maturske zabave proteknu bez problema.

Imajući u vidu iskustva iz prethodnih godina, Policijska uprava Banjaluka apeluje i na maturante da se uzdrže od neprimjerenog ponašanja, kao i krivičnih djela ili prekršaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana