Predsjednik Aktiva žena NDP-a Vukosava Sofrenić

Srna
Predsjednik Aktiva žena NDP-a Vukosava Sofrenić

Šamac - U Šamcu je danas konstituisan Aktiv žena NDP-a, a za predsjednicu je izabrana Vukosava Sofrenić iz Doboja. Zahvalivši se na ukazanom povjerenju, Sofrenićeva je istakla da aktivne i vrijedne žene mogu mnogo da doprinesu jačanju NDP-a.

Ona je navela da će naredni zadatak Aktiva žena biti preduzimanje konkretnih koraka na jačanju NDP-a po regijama i po izbornim jedinicama.


Sofrenićeva je rekla da će predsjednik NDP-a Dragan Čavić biti predstavljen kao kandidat za premijera Republike Srpske, što u velikoj mjeri usmjerava i način rada stranke.

Zamjenik predsjednika NDP-a Krsto Jandrić izrazio je zadovoljstvo jer je konstituisan Aktiv žena, ocijenivši da su izabrane članice garancija za budući kvalitetan rad, ne samo Aktiva, nego i NDP-a.

On smatra da u ovom momentu u Republici Srpskoj ne postoji kvalitetniji i ozbiljniji kandidat za funkciju predsjednika Vlade Srpske od Dragana Čavića.

"Ovim želimo da skrenemo pažanju javnosti na značaj NDP-a", rekao je Jandrić i dodao da je NDP na prethodnim izborima zbog "nekih viših ciljeva" izbjegao bilo kakvu kandidaturu i podržao kandidate iz drugih stranaka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana