Отворена изложба “Пази! Тренутак”

А. Ј. Р.
Отворена изложба “Пази! Тренутак”

Бањалука - Прва изложба на отвореном 44 фотографије под називом “Пази! Тренутак”, коју организује Фото-агенција ЗИПА, отворена је јуче у Господској улици у центру Бањалуке, одакле ће данас бити пресељена у атријум Градске управе, гдје ће грађани моћи да је погледају до 15. августа.

Изложбу радова фоторепортера Драгане Михаљица, Драгане Душанић, Слободана Рашића Бобаре, Ранка Ћуковића, Милана Радуловића, Душана Борковића, Александра Голића и Борислава Здриње подржао је и град Бањалука, па је тако постала дио пројекта “Култура у пролазу”.

Начелница градског Одјељења за културу, туризам и социјалну политику Наталија Тривић, која је присуствовала отварању изложбе, рекла је да ће Градска управа подржати и друге изложбе фотографија, јер нису биле довољно заступљене у укупној културно-умјетничкој понуди града.

- “Култура у пролазу” доживљава свој развој, а расте и број посјетилаца у атријуму, што је и био циљ пројекта - истакла је Тривићева. ЗИПА је прва фото-агенција у БиХ, са сједиштем у Бањалуци, која посједује архиву са више од 100.000 фотографија из скорије прошлости. Током свог петогодишњег рада забиљежила је најзначајније тренутке у земљи и окружењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана