Osam miliona razloga za sreću

Brankica Smiljanić
Osam miliona razloga za sreću

Banjaluka - Interesovanje građana Republike Srpske za uplatu lota raste iz kola u kolo, jer je iznos loto "sedmice" dostigao vrtoglavih osam miliona maraka.

Svakodnevno se na uplatnim mjestima "Lutrije Republike Srpske" stvaraju veliki redovi za uplatu srećnih brojeva, jer loto premija višemilionskog iznosa nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 - Glavna premija nije izvučena od januara, kada je "sedmica" od 600.000 KM otišla srećnom dobitniku u beogradsku opštinu Rakovica. Sreća bi se mogla osmijehnuti i potencijalnim dobitnicima opcionih igara "Loto plus", gdje glavna premija iznosi oko 1.080.000 KM, dok u igri "Džoker" trenutno iznosi oko 460.000 maraka. "Loto plus" je u 2018. godini izvučen dva puta i to oba puta u Beogradu, dok je prvi "Džoker" dobitak u maju ove godine od 450.000 KM otišao u ruke srećnom dobitniku iz Banjaluke - kazali su iz "Lutrije Republike Srpske".

Istakli su da interesovanje igrača posebno raste i tokom uplate specijalnih kola lota, gdje igrači, pored glavnih premija mogu da osvoje i "ekstra šansu", automobil BMNj H4, odnosno novčani iznos od oko 120.000 KM za dobitnike na teritoriji Republike Srpske.

- "Ekstra šansa" je tokom 2018. godine već dva puta otišla u Republiku Srpsku i to u septembru igraču iz Kotor Varoša, dok se dobitnik "ekstra šanse" iz majskog specijalnog kola iz Banjaluke nije javio da preuzme osvojeni dobitak. Priliku da osvoje automobil, odnosno novčani dobitak, igrači imaju i 26. oktobra, kada je izvlačenje 86. specijalnog kola, što bi bio treći dobitak "ekstra šanse" u Republici Srpskoj - saopštili su iz "Lutrije".

Dodaju da veliko interesovanje igrača vlada i za ostale lutrijske igre, gdje su atraktivne glavne premije, kao na primjer za "TV bingo", koja iznosi oko 360.000 KM, a tu su i dobro poznate instant srećke, koje su posebno interesantne igračima zbog vrijednih novčanih dobitaka.

Iz "Lutrije Republike Srpske" najavljuju i jednu novu instant srećku, koja će posebno zainteresovati sve igrače zbog atraktivnih dobitaka po cijeni od 0,50 KM. +++

"Sedmica"

Pored svih nagrada koje nudi "Lutrija Republike Srpske" instant srećka "sedmica" je posebno draga igračima koji vole da "ogrebu".

- Instant srećka "sedmica" ima primamljive dobitke pored novčanih, tako da svi igrači imaju priliku da "ogrebu" i neki od vrijednih automobila - jedan "audi A3", kao i šest automobila "pežo 208", a nova serija ove instant srećke uskoro će biti u prodaji - najavili su iz "Lutrije".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana