Od utorka do četvrtka sunčano i toplo

Srna
Od utorka do četvrtka sunčano i toplo

Banjaluka - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH od utorka do četvrtka, od 9. do 11. oktobra, očekuje se toplo i pretežno sunčano vrijeme, uz malu i umjerenu oblačnost.

U utorak ujutro biće malo do umjereno oblačno sa maglom oko rijeka, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Minimalna temperatura vazduha biće između osam i 13, a na jugu do 16 stepeni. Najviša dnevna temperatura iznosiće od 18 do 23, na sjeveroistoku i jugu do 25, na planinama od 15 stepeni Celzijusovih.

U srijedu, 10. oktobra, jutro će biti vedro, a oko rijeka maglovito.

Tokom dana preovladavaće sunčano i toplo za ovo doba godine, uz lokalno malu, a ponegdje i umjerenu oblačnost.

Minimalna temperatura vazduha biće od pet do 11, na jugu do 15 stepeni Celzijusovih. Najviša dnevna temperatura vazduha kretaće se od 18 do 23, na sjeveroistoku i jugu do 26, a na planinama od 15 stepeni Celzijusovih.

U četvrtak, 11. oktobra, ujutro se očekuje vedro vrijeme, oko rijeka maglovito, dok će tokom dana biti sunčano i toplo vrijeme, uz malu lokalnu oblačnost.

Minimalna temperatura vazduha iznosiće od četiri do devet, na jugu do 13 stepeni, a najviša dnevna biće između 17 i 24 stepena, na sjeveroistoku i jugu do 26 stepeni Celzijusovih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana