Од јануара до априла регистровано 35.665 моторних возила

Срна
Од јануара до априла регистровано 35.665 моторних возила

Бањалука - У Полицијској управи Бањалука од јануара до априла ове године регистровано је 35.665 моторних возила, рекла је Срни портпарол ове полицијске управе Марија Маркановић.

Маркановићева је навела да је у истом период запримљено 6.214 захтјева за издавање личних докумената, а издато 5.913 возачких дозвола и 11.872 путних исправа.


Она је подсјетила грађане да је рад на шалтерима за издавање личних докумената у Полицијској управи Бања Лука организован у двије смијене, са радним временом од 7.00 до 20.00 часова и суботом од 7.00 до 13.00 часова.

“Полицијска управа Бањалука ће у складу са могућностима предузети све мјере из своје надлежности да грађани, који се буду обраћали на локацији за издавање докумената, што брже и ефикасније остваре своја права”, истакла је Маркановићева.

Она је навела да је на званичну интернет адресу Министарства унутрашњих послова Републике Српске запримљена електронска пошта Бањалучанке, која је похвалила рад службеника у сали за издавање личних докумената у Полицијској управи Бањалука.

Маркановићева је додала да је ријеч о Бањалучанки рођеној са инвалидитетом, која је приликом регистровања возила наишла на посебно разумијевање полицијских и државних службеника и у најкраћем законском року ријешила захтјев.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана