Новинари „Независних“ и „Гласа“ најбрже пивопије

М. В.
Новинари „Независних“ и „Гласа“ најбрже пивопије

Бањалука - Новинари „Независних“ побједници су такмичења у брзом испијању „нектар“ пива, које је традиционално организовала „Бањалучка пивара“, док их у стопу прате колеге из „Гласа Српске“.

Такмичарски дух, добро расположење, али и брзину која их одликује сада и у овој вјештини представници медија показали су у петак увече у пивници „Златна кригла“.

Шампион у мушкој конкуренцији је новинар „Независних“ Дејан Товиловић, који је попио пиво за мање од девет секунди. Друго мјесто припало је новинару „Гласа Српске“ Дарку Пашагићу, кога је секунд дијелио од титуле „Нектар шампиона“. Треће мјесто је такође припало новинару „Гласа“ Милошу Васиљевићу.

Међу дамама „Нектар шампионка“ била је Бојана Петковић из „Независних“, док су фоторепортерка Јелена Ђурђевић и новинарка Миња Шуковић освојиле друго, односно треће мјесто. Ово је седми пут да „Бањалучка пивара“ организује такмичење за најбрже пивопије.

- Такмичење у брзом испијању пива за наше пријатеље у медијима традиционално организујемо у склопу такмичења „Нектар шампиони“. Ово је посебан догађај за нас и начин да нашим пријатељима у медијима приредимо незаборавну шампионску забаву уз „нектар“ пиво - навела је ПР менаџер „Бањалучке пиваре“ Милка Станивуковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана