Момчило Врачар на челу Савјета пензионера ГО Социјалистичке партије

ATV
Момчило Врачар на челу Савјета пензионера ГО Социјалистичке партије

Бањалука - У Градском одбору Социјалистичке партије Бањалука конституисан је Савјет пензионера, који ће водити Мочило Врачар. Функцију секретара обављаће Миле Каурин, док је за замјеника предсједника изабран Рајко Бодирожа.

Савјет пензионера у наредном периоду ће радити на укључивању што већег броја искусних чланова и ветерана партије у заједнички рад.

Предсједник Савјета Момчило Врачар каже да је пред Савјетом велики посао, али и да има екипу ветерана који могу још много да допринесу и партији и друштву. 

"Циљ нам је да Савјет има чланове у свим дијеловима града, да укључимо што више пензионера у активности и заједнички рад и посебно да окупимо наше старе чланове, који су у партији од њеног оснивања. Пензионери ће се максимално укључити у предлагање рјешења, подношење иницијатива и борбу за бољи живот најстарије популације," истакао је Врачар.
 
Савјет пензионера формиран је на иницијативу великог броја чланова Социјалистичке партије у Бањалуци, са циљем да се у рјешавање проблема ове популације активно укључе и сами пензионери. Социјалисти су у Бањалуци већ формирали Савјет за здравство и Савјет за предшколско вапитање и образовање, а у току је формирање савјета за привреду, основно и средње образовање, високо образовање, спорт, културу и друге области. Циљ ових активности је да се у конкретним областима рјешавањем проблема баве стручни људи, са искуством и резултатима у раду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана