Majka i sin ispraćeni u bijelim kovčezima

Agencija
Majka i sin ispraćeni u bijelim kovčezima

Banjaluka - Nekoliko stotina ljudi prisustvovalo je juče sahrani majke Darije Samardžija (39) i njenog sina jedinca Pavla (10) čija je tragična sudbina potresla Banjaluku i region.

Majka i sin sahranjeni su na Gradskom groblju u banjalučkom naselju Vrbanja. Povorka duga gotovo pola kilometra pratila je bijele kovčege sa sinom i majkom na vječni počinak. Neopisiva tuga, šok i nevjerica jedine su riječi kojima se mogu opisati osjećanja prisutnih.

- Sada su na nekom boljem mjestu, punom ljubavi - komentarisali su mnogi.

Zaglušujući muk prisutnih članova porodice, prijatelja, radnih kolega i jecaji oca Slaviše Samardžije, koji je za nekoliko časova ostao bez desetogodišnjeg sina i supruge, praćeni su opijelom pet sveštenika.

Na sahrani ni sveštenik nije mogao da govori, ali je rekao "Hristos voskrese" objasnivši da je to naša nada, naš cilj jer je Hristos ustao iz mrtvih.

- Teško je svima, a najteže porodici, srce se cijepa od bola - rekao je jedan od sveštenika. Slaviši se obratio riječima da prava ljubav tek treba da bude izgrađena u carstvu nebeskom.

Dječak je tragično nastradao u ponedjeljak uveče prilikom pada sa prozora sa četvrtog sprata u banjalučkom naselju Borik. Preminuo je u bolnici, a majka je, saznavši tragičnu vijest, presudila sebi objesivši se o drvo u blizini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana