Грађани Бањалуке и даље траже правду за Давида на Тргу Крајине

nezavisne.com
Грађани Бањалуке и даље траже правду за Давида на Тргу Крајине

Бањалука – Више десетина грађана окупило се и вечерас на Тргу Крајине у Бањалуци тражећи истину у вези смрти двадесетједногодишњег Давида Драгичевића.

И вечерашње окупљање започело је обраћањем Давидог оца, Давора Драгичевића.

“Одавде се нећу макнути док год истина и правда не буду задовољене. Увијек ћу овдје бити у 18 часова, док не добијем двије ствари, истину и правду, мирно и достојанствено. Доказали смо ко смо ми, а они су доказали ко су они. Ми и они након овога нећемо живјети у истој држави”, поручио је Драгичевић.

Осврнуо се не нове фотографије које је данас објавио на Фацебоок групи “Правда за Давида”.

“Фотографије не Фацебооку су са друге реобдукције од 28. марта, сви сте могли закључити да дијете није било пар сати у води, можда чак и није било у води. Видјели сте повреде. Сви ви који сте то урадили 23. на 24. март, вас 15 егзекутора, припадника одређених институција РС, убили сте ми душу, затрли сте ми сјеме, свијећу сте ми угасили. Узели сте ми Ђакца, узећу вам све”, рекао је Драгичевић.

Још једном је нагласио да ће жестоко узваратити на сваки напад на њега, његову породицу, пријатеље, групу Правда за Давида.

Пред Анкетним одбором Народне скупштине РС, формираног како би се додатно разјаснили детаљи смрти Давида Драгичевића, данас су саслушани Жељко Каран, директор Завода за судску медицину, и Дарко Илић, начелник Управе за организовани и тешки криминалитет.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана