“Гласу” признање за седам и по деценија рада

А. Ј. Р.
“Гласу” признање за седам и по деценија рада

Бањалука - Подручна привредна комора Бањалука уручила је јуче плакете компанијама које послују 50 и више година на подручју бањалучке регије, а међу награђенима је и дневни лист “Глас Српске” који, како је истакнуто, већ 75 година објективним информисањем задржава повјерење читалаца.

Признање је добило 12 компанија, а предсједник Подручне привредне коморе Бањалука Горан Рачић истакао је да је ријеч о привредним друштвима која су оставила неизбрисив траг.

- Ради се о компанијама које имају углед, интегритет и велико име изграђено дугогодишњим мукотрпним радом. Вријеме које послују довољно говори о њима и надам се да ће наставити успјешан тренд пословања - рекао је Рачић.

Директор “Гласа Српске” Борис Дмитрашиновић, који је примио плакету у име компаније, истакао је да ће најстарији дневни лист у Српској наставити да се развија као и до сада.

- “Глас” има традицију којом се мало ко може похвалити и заузимамо високо мјесто на друштвеној позорници Српске. Трудићемо се да и убудуће будемо у служби истине те да професионалним, објективним и правовременим информисањем оправдамо повјерење наших читалаца - рекао је Дмитрашиновић. 

Плакету је добила и “Бањалучка пивара” која је ове године прославила 145 година постојања.

На свечаној церемонији уручења признања представљен је и резиме пројекта “КООПлокал” који је посљедњих 13 мјесеци реализовала Подручна привредна комора Бањалука у сарадњи са општинама Прњавор, Србац и Лакташи.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана