“Емирејтс” тражи стјуардесе у БиХ

А. Ј. Р.
“Емирејтс” тражи стјуардесе у БиХ

Сарајево - Млади и незапослени у БиХ који желе да граде каријеру у међународној компанији радећи динамичан и узбудљив посао имају прилику да се запосле у једној од најпознатијих авио-компанија у свијету, “Емирејтс”, која 1. фебруара долази у Сарајево да одржи кастинг за кабинско особље.

На Данима отворених врата ове познате авио-компаније из Уједињених Арапских Емирата сви заинтересовани ће имати прилику да се упознају са њеним радом, сазнају како је бити дио њиховог тима и аплицирају за посао стјуардесе или стјуарда.

За позиције које се нуде могу се пријавити и жене и мушкарци, али морају испуњавати низ услова, укључујући навршену 21 годину у тренутку придруживања компанији и обавезан минималан досег од 212 центиметара приликом стајања на прстима.

Будући стјуард или стјуардеса морају течно говорити енглески језик и не смију имати ни видљиве тетоваже док носе радну униформу. 

Уз то, “Емирејтс” тражи кандидате који ће одражавати вриједности које компаније његује, попут професионалности, емпатичности, прогресивности и визионарства. 

- Кабинско особље треба да буде позитивно, сигурно, флексибилно, пријатељски настројено и жељно да помогне другима. Важно је да се може прилагодити новим људима, новим мјестима и новим ситуацијама - наведено је у огласу ове авио-компаније.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана