Давидовићева уручила поклоне трудницама на Клиници за гинекологију и акушерство

nezavisne.com
Давидовићева уручила поклоне трудницама на Клиници за гинекологију и акушерство

Бањалука - Јасмина Давидовић, министар породице, омладине и спорта РС, поводом 8. марта, Међународног дана жена, уручила је данас поклоне трудницама на Клиници за гинекологију и акушерство Универзитетског клиничког центра.

Давидовићева је честитала трудницама Дан жена и зажељела им пуну равноправност и пуно осмијеха у животу јер су, како истиче, труднице највриједнији дио друштва јер рађају нови живот, одгајају дјецу и треба их обилазити.

"Поносна сам на колегинице гинекологе јер је то претежак и прелијеп посао, али данас се доста жена налази на руководећим положајима и у наредном периоду треба радити на пуној равноправности. Мислим да РС доста ради на томе, а на женама је да се изборе за своје мјесто у друштву. Заиста је тешко градити породицу и каријеру истовремено, али наше жене су јако вриједне и способне и желим им све најљепше", рекла је Давидовићева.

Весна Ећим Злојутро, начелиница ове клинике, захвалила се Давидовићевој што је поново нашла времена да посјети ову клинику и честитала 8. март свим дамама.

Истакла је да на два одјељења на Клиници за гинекологију и акушерство лежи укупно 48 жена, те да иако је зграда направљена прије 40 година и поједине ствари су дотрајале и да им недостаје особља, ипак, што се тиче стручности и апарата похвалила се да прате све трендове.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана