Чола увео Сарајево у Нову Годину

klix.ba
Чола увео Сарајево у Нову Годину

Сарајево - Десетине хиљада Сарајлија, посјетиоца из других бх. градова и туриста уживале су у новогодишњем концерту Здравка Чолића Чоле у главном граду Босне и Херцеговине.

Како преноси портал klix.ba Чола је три сата забављао публику својим хитовима из 70-их и 80-их година као што су "Продужи даље", "Мјеркам те мјеркам", "Моја Есма", "Ти живиш у облацима мала", "Писат ћу јој писма дуга", "Кроз подлугове"... Иако су многи највише уживали у старим Чолиним хитовима, он је за посјетиоце отпјевао и неколико његових нових пјесама као што су "Шљиве су родиле" и "Мала".

Упркос ниској температури и магли, домаћини и гости Сарајева забављали су се на Маријин Двору, на платоу испред Сарајево Сити Центра. Чола је отпјевао понешто за свакога, како за најмлађе, тако и за оне старије посјетиоце.

Новогодишњи концерт почео је око 23:00 сата, а Чоли се на минут прије него је откуцала поноћ на бини придружио градоначелник Града Сарајева Абдулах Скака. Њих двојица су заједно с публиком одбројали посљедњих десет секунди 2017. године кад је почео и велики ватромет. Чола је потом наставио забављати публику у првим сатима 2018. године, а кренуо је с пјесмом "Чини ми се грми". Публика је углас пјевала с њим.

Уз жеље да сви буду здрави и сретни у 2018., Чола је концерт завршио спектакуларном изведбом пјесме "Чаје шукарије". Међутим, неколико минута послије вратио се на бину и публику почастио и пјесама "Звао сам је Емили", "Као моја мати", "Што ти дадох" те "Ти си ми у крви".

Велики број полицајаца осигуравао је грађане и госте Сарајева. На срећу, током ноћи и прославе Нове године нису забиљежени никакви инциденти. Сарајево санас наставља славити Нову 2018. годину уз концерт Црвене јабуке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана