Вања Пејаковић стиже кући

Глас Српске
Вања Пејаковић стиже кући

Котор Варош - Вања Пејаковић из Котор Вароша, који је на екскурзији у Италији повриједио вратни пршљен, сљедеће седмице враћа се кући.

Пејаковић се од прошлог љета, након повређивања, налази на лијечењу у Италији, а захваљујући добрим резултатима ускоро стиже у родне Масловаре. У знак подршке и добродошлице синоћ је у спортској дворани у Котор Варошу требало да буде одржан хуманитарни концерт. Вањини родитељи захвалили су свима који су помогли у рехабилитацији њиховог сина.

- И овај концерт је показатељ да оно људско у нама свима није умрло и да су добри људи увијек ту када је најтеже, а од лоших људи не треба се надати ни кад је добро. У Вањиној борби да стане на ноге наишли смо на много добрих људи, жељних да дају допринос у његовој рехабилитацији. Хвала свима који су на било који начин помогли на овом нашем путу. Прва фаза лијечења у италијанским болницама је завршена и Вања и ми се враћамо у наш Котор Варош и наше Масловаре - рекао је Вањин отац Саша Пејаковић.

Дио прихода од хуманитарног концерта биће усмјерен и за помоћ Блажену Савановићу који је прије неколико година повријеђен у саобраћајној несрећи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана