Turistička putovanja pretvaraju u bajku

Anita Janković-Rečević
Turistička putovanja pretvaraju u bajku

Banjaluka - Turisti iz cijele BiH koji planiraju ljetovanje, zimovanje, ali i odlazak na daleke egzotične destinacije imaju priliku da bezbjedno i bezbrižno putuju sa najvećim svjetskim agencijama “Tomas Kuk” i “Nekerman” zahvaljujući saradnji sa banjalučkom turističkom agencijom “F plus” (adriatica.ba).

Predstavnici firme “F plus” (adriatica.ba) iz Banjaluke sklopili su prošlog ljeta uz pomoć kompanije “Lein International” iz Monaka ugovor o saradnji sa agencijama “Tomas Kuk” i “Nekerman” i tako postali zvanični predstavnici za tržište BiH ovih prestižnih putničkih agencija. Na sajtu njnjnj.adriatica.ba zainteresovani mogu pronaći informacije o njihovoj aktuelnoj turističkoj ponudi, a uz pomoć link poveznice direktno mogu pregledati i sva putovanja koja nude “Tomas Kuk” i “Nekerman”.

- Da bismo pokazali ozbiljnost na tržištu RS i BiH, dogovorili smo se o saradnji sa jednim od najvećih tur-operatera u svijetu koji se organizovanjem putovanja bave od 19. vijeka. “Tomas Kuk” je kupovinom njemačkog “Nekermana” postao jedna od najvećih svjetskih agencija, a putovanje s njima je pravo uživanje i bajka - rekli su u banjalučkoj agenciji.

Klijenti “F plusa” (adriatica.ba) na taj način imaju mogućnost da direktno rezervišu individualna putovanja avionskim ili sopstvenim prevozom. Putovanje avionom moguće je svakodnevno iz Njemačke, Austrije, Švajcarske, Holandije, Danske i drugih evropskih zemalja.

- Zahvaljujući ovoj saradnji naši putnici imaju priliku da, gdje god požele, otputuju na sedam, osam, devet, odnosno onoliko dana koliko im odgovara. S drugim agencijama koje organizuju čarter letove iz Beograda putovanja se vežu za deset ili 14 dana, a sa nama su polasci svakodnevni - navode u agenciji “F plus” (adriatica.ba).

Putovanja građani iz BiH plaćaju po cijenama agencija “Tomas Kuk” i “Nekerman”, a “F plus” (adriatica.ba) ne naplaćuje dodatne troškove. Samo neke od destinacija koje su u ponudi su daleki Maldivi, Mauricijus, Sejšeli, Dominikanska Republika, Bali, Indonezija, Sicilija, Malta i Kipar. Putnici za smještaj mogu izabrati brojne svjetske hotele, počevši od luksuznih, pa sve do onih sa tri zvjezdice koji gostima garantuju da će za svoj novac dobiti najbolju moguću uslugu i tretman.

- Prednost putovanja je velika sigurnost. Servis “Tomas Kuk” radi 24 sata u predstavništvima širom svijeta i šta god da se desi, njihovi zaposleni u svakom momentu mogu reagovati, riješiti problem i pružiti pomoć našem putniku - naglašavaju u agenciji “F plus” (adriatica.ba). Dodali su da su među domaćim turistima tokom ljeta najpopularnije Sicilija, Sardinija i Krit, a letovi za ove destinacije su svakoga dana iz Beča i Graca.

Iza agencije “F plus” (adriatica.ba) je veliki broj organizovanih grupnih putovanja po cijeloj Evropi, individualnih putovanja po svijetu, ljetovanja i zimovanja, a jedan od segmenata njihovog poslovanja je i prodaja avionskih karata za sve destinacije. Nalaze se u Banjaluci u ulici Bana Lazarevića 3, a svi zainteresovani s njima mogu kontaktirati putem brojeva telefona 051/340-490 i 051/340-491.

Povjerenje

U agenciji “F plus” (adriatica.ba) kažu da su im putnici iz RS i BiH ukazali veliko povjerenje jer su se s njima uputili u avanturu po cijelom svijetu.

- Riječ je o skupljim, zahtjevnijim putovanjima koja traju više dana i s nama su do sada putovali turisti iz cijele BiH koji su na našem sajtu pronašli odgovarajuće ponude - naveli su u ovoj agenciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana