Туристичка путовања претварају у бајку

Анита Јанковић-Речевић
Туристичка путовања претварају у бајку

Бањалука - Туристи из цијеле БиХ који планирају љетовање, зимовање, али и одлазак на далеке егзотичне дестинације имају прилику да безбједно и безбрижно путују са највећим свјетским агенцијама “Томас Кук” и “Некерман” захваљујући сарадњи са бањалучком туристичком агенцијом “Ф плус” (adriatica.ba).

Представници фирме “Ф плус” (adriatica.ba) из Бањалуке склопили су прошлог љета уз помоћ компаније “Леин Интернатионал” из Монака уговор о сарадњи са агенцијама “Томас Кук” и “Некерман” и тако постали званични представници за тржиште БиХ ових престижних путничких агенција. На сајту њњњ.адриатица.ба заинтересовани могу пронаћи информације о њиховој актуелној туристичкој понуди, а уз помоћ линк повезнице директно могу прегледати и сва путовања која нуде “Томас Кук” и “Некерман”.

- Да бисмо показали озбиљност на тржишту РС и БиХ, договорили смо се о сарадњи са једним од највећих тур-оператера у свијету који се организовањем путовања баве од 19. вијека. “Томас Кук” је куповином њемачког “Некермана” постао једна од највећих свјетских агенција, а путовање с њима је право уживање и бајка - рекли су у бањалучкој агенцији.

Клијенти “Ф плуса” (adriatica.ba) на тај начин имају могућност да директно резервишу индивидуална путовања авионским или сопственим превозом. Путовање авионом могуће је свакодневно из Њемачке, Аустрије, Швајцарске, Холандије, Данске и других европских земаља.

- Захваљујући овој сарадњи наши путници имају прилику да, гдје год пожеле, отпутују на седам, осам, девет, односно онолико дана колико им одговара. С другим агенцијама које организују чартер летове из Београда путовања се вежу за десет или 14 дана, а са нама су поласци свакодневни - наводе у агенцији “Ф плус” (adriatica.ba).

Путовања грађани из БиХ плаћају по цијенама агенција “Томас Кук” и “Некерман”, а “Ф плус” (adriatica.ba) не наплаћује додатне трошкове. Само неке од дестинација које су у понуди су далеки Малдиви, Маурицијус, Сејшели, Доминиканска Република, Бали, Индонезија, Сицилија, Малта и Кипар. Путници за смјештај могу изабрати бројне свјетске хотеле, почевши од луксузних, па све до оних са три звјездице који гостима гарантују да ће за свој новац добити најбољу могућу услугу и третман.

- Предност путовања је велика сигурност. Сервис “Томас Кук” ради 24 сата у представништвима широм свијета и шта год да се деси, њихови запослени у сваком моменту могу реаговати, ријешити проблем и пружити помоћ нашем путнику - наглашавају у агенцији “Ф плус” (adriatica.ba). Додали су да су међу домаћим туристима током љета најпопуларније Сицилија, Сардинија и Крит, а летови за ове дестинације су свакога дана из Беча и Граца.

Иза агенције “Ф плус” (адриатица.ба) је велики број организованих групних путовања по цијелој Европи, индивидуалних путовања по свијету, љетовања и зимовања, а један од сегмената њиховог пословања је и продаја авионских карата за све дестинације. Налазе се у Бањалуци у улици Бана Лазаревића 3, а сви заинтересовани с њима могу контактирати путем бројева телефона 051/340-490 и 051/340-491.

Повјерење

У агенцији “Ф плус” (adriatica.ba) кажу да су им путници из РС и БиХ указали велико повјерење јер су се с њима упутили у авантуру по цијелом свијету.

- Ријеч је о скупљим, захтјевнијим путовањима која трају више дана и с нама су до сада путовали туристи из цијеле БиХ који су на нашем сајту пронашли одговарајуће понуде - навели су у овој агенцији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана