Trebinje: Nove klackalice i ljuljaške za ljepše djetinjstvo

M. L.
Trebinje: Nove klackalice i ljuljaške za ljepše djetinjstvo

Trebinje - U trebinjskom gradskom parku juče je na 300 metara kvadratnih otvoreno novo igralište vrijednosti 15.000 KM koje je donirala Mikrokreditna organizacija “Mikrofin”.

U prisustvu velikog broja djece igralište su svečano otvorili zamjenik gradonačelnika Trebinja Mirko Ćurić i šef filijale “Mikrofina” u Trebinju Nenad Kandić.

- Želja nam je bila da djeci stvorimo što bolje uslove kako bi slobodno vrijeme provodila u prirodi, igri i druženju, razvijajući tako ne samo fizičke sposobnosti već i maštu i kreativnost - istakao je Kandić i naglasio da “Mikrofin” više od 20 godina uspješno posluje na području ove opštine.

Ćurić je zahvalio “Mikrofinu” istakavši da se ovakvim i sličnim donacijama šalje veoma važna poruka podrške i saradnje privatnog i javnog sektora.

Gradski park smješten je u centru Trebinja, a zbog površine od oko 28.000 metara kvadratnih smatra se jednim od najvećih na području BiH.

U “Mikrofinu” podsjećaju da su od 1997. godine do danas plasirali više od dvije milijarde KM kredita za stanovništvo i privredu i zadržali čvrstu lidersku poziciju na tržištu mikrofinansija.

- Za 20 godina poslovanja aktivno smo doprinijeli razvoju zajednice u kojoj poslujemo kroz brojne investicije u kulturu, obrazovanje i humanitarne projekte, podržavši donacijama više od 70 škola - naveli su u “Mikrofinu”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana