Skijaši i borderi okupirali Jahorinu

M. L.
Skijaši i borderi okupirali Jahorinu

Jahorina - Na olimpijskoj ljepotici Jahorini za četiri dana bilo je oko 20.000 skijaša i bordera, što predstavlja nezapamćen rezultat, a snježne padavine koje se očekuju idućih dana poboljšaće uslove za skijanje.

Iz Olimpijskog centra "Jahorina" ističu da su snijeg, planinska atmosfera, novouređene staze i februarsko sunce izmamili veliki broj skijaša na planinu.

- U jednom danu na skijalištu je bilo više od 5.500 zadovoljnih korisnika žičara i ski-liftova, čime je oboren još jedan rekord na Jahorini - istakli su iz OC "Jahorina" i dodali da je 15. februara ostvarena milionita vožnja, što se do sada nije desilo tokom jedne sezone.

Ističu da je Jahorina postala skijalište u kojem je odnos kvaliteta i cijene najbolji u regionu.

- Da su pozitivni rezultati ove zimske sezone kontinuirani, dokazuje i to da smo već sredinom februara dostigli i prevazišli broj skijaša i vožnji, i prihode, odnosno sve parametre za cijelu prošlu zimsku sezonu - naveli su iz OC "Jahorina".

Dodali su da su skijašima na Jahorini trenutno na raspolaganju svih sedam instalacija, 35 kilometara staza i dva poligona za obuku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana