Пси напали мотоциклисту у Корор Варошу

С. Ђ.
Пси напали мотоциклисту у Корор Варошу

Котор Варош - Мирна вожња Которварошанина на мотоциклу претворила се у ружну успомену након што су га напала два пса, због чега је пао и претрпио мање повреде.

С.Ц., који је помоћ затражио у хитној служби Дома здравља Котор Варош, случај је пријавио и полицији.

Не желећи да износи детаље овог непријатног догађаја, С.Ц. је рекао да је уочио да је један пас који га је напао имао огрлицу око врата.

Из Полицијске станице Котор Варош су потврдили да им је случај пријављен у понедјељак.

- Возач мотоцикла је пријавио у Полицијску станицу да су га напали пси и да је због тога пао са мотоцикла. Полицијски службеници су изашли на лице мјеста и начинили забиљешку, коју ћемо послати надлежној инспекцији - казао је командир Полицијске станице Котор Варош Игор Ковачевић.

Начелник Котор Вароша Зденко Сакан рекао је да је, срећом, нападнути човјек прошао с огреботинама. 

- Вишемјесечни проблем у вези са псима луталицама био је ријешен, али су се животиње поново појавиле. Псе вјероватно доводе из других општина и овдје их пуштају. Јасно је да је то у питању јер паса једно вријеме нема и онда се одједном појави њих пет-шест, тако да ћемо сигурно порадити на рјешавању тог проблема - рекао је Сакан.

У Котор Варошу се протеклих неколико мјесеци десило више напада паса луталица. У фебруару је пас угризао четрнаестогодишњака из насеља Брегови, а луталице су напале и трудницу, која је успјела да им у посљедњи тренутак умакне. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана